Acţiuni de informare preventivă, organizate în municipiul Giurgiu

Marți, 30 Iunie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Actiuni de informare preventiva  organizate in municipiul Giurgiu | imaginea 1 Epidemii, incendii, inundații, alunecări de teren, zoonoze, cutremure sau accidente de transport substanțe periculoase și SEVESO - acestea au fost principalele tipuri de risc aduse în discuție, în ultimele zile, de specialiștii Inspecției de Prevenire pe timpul acțiunilor organizate în municipiul Giurgiu.

Reprezentanții SVSU și responsabilii PSI au primit materiale de informare cu măsuri de prevenire specifice și reguli de comportament în situații de urgență. Materialele distribuite au fost realizate în cadrul proiectului "Concept modern integrat pentru managementul situațiilor de urgență - Viziune 2020 -I", având ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare în legătură cu riscul producerii dezastrelor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.