Premergător Sărbătorilor de Iarnă, au început controalele de prevenire a incendiilor

Miercuri, 01 Decembrie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Premergator Sarbatorilor de Iarna  au inceput controalele de prevenire a incendiilor | imaginea 1 Premergător Sărbătorilor de Iarnă, inspectorii de prevenire ai ISU Argeș au început controale în unitățile de cazare, spațiile de alimentație publică și vor continua și la lăcașurile de cult, centrele comerciale și alte spații în care se preconizează aglomerări de persoane.

În decursul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie a.c., inspectorii au identificat nereguli care s-au sancționat cu amenzi în cuantum total de 52500 lei.

Verificările au avut loc în municipiul Câmpulung, unde mai multe deficiențe în ceea ce privește securitatea la incendiu au fost identificate, iar printre acestea a fost și funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu a unei unități de cazare.

Nu s-a urmărit doar prevenirea incendiilor, ci și respectarea măsurilor specifice împotriva COVID-19, prin asigurarea de spații cât mai sigure pentru toți cetățenii.

Premergator Sarbatorilor de Iarna  au inceput controalele de prevenire a incendiilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.