Serie de acțiuni specifice de control şi exerciții de evacuare

Vineri, 04 Februarie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Serie de actiuni specifice de control si exercitii de evacuare | imaginea 1 Săptămâna trecută, specialiștii Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Bistrița–Năsăud au desfășurat, alături de structurile operative din raioanele de intervenție și serviciile voluntare pentru situații de urgență din localități, o serie de acțiuni specifice de control, instruirea personalului pe locul de muncă și exerciții de evacuare.

Acțiunile au avut loc în centrele din localitățile Cușma, Târlișua și Maieru. Pompierii năsăudeni îşi propun ca aceste activități să continue în tot trimestrul I al anului 2022.

Misiunile presupun verificarea obiectivelor din punct de vedere al securității la incendiu, modul de pregătire și primă intervenție a personalului de la locul de muncă, timpii de reacție a serviciilor voluntare pentru situații de urgență din localitățile respective, precum și ale structurilor operative ale inspectoratului din raioanele de intervenție în cauză.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.