Elevii din Chiselet au primit cu bucurie vizita pompierilor

Joi, 14 Aprilie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Elevii din Chiselet au primit cu bucurie vizita pompierilor | imaginea 1 Pompierii militari au desfășurat marţi, 12 aprilie a.c., o activitate de informare preventivă și prezentare a tehnicii de intervenţie la Școala Generală din comuna Chiselet.

Au participat la această activitate pompieri militari cu tehnică de intervenţie de la Garda Chiselet, cât și cadre de la reşedinţa Inspectoratului.

Copiii au fost foarte încântați de prezența pompierilor militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor. Au pus și foarte multe întrebări, la care desigur au primit și răspunsuri.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii şi clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.