Curtea pompierilor târgovișteni a răsunat de glasul copiilor

Marți, 24 Mai 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Curtea pompierilor targovisteni a rasunat de glasul copiilor | imaginea 1 Joi, 19 mai a.c., salvatorii târgovişteni s-au bucurat de vizita copiilor din grupa mijlocie ”Fluturașii zglobii” de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 din Târgoviște.

După ce au ascultat explicațiile pompierilor, copiii s-au îngrămădit în nacela autospecialei de salvare de la înălțime. La final, aceștia s-au despărțit cu greu de ei, dar au spus că vor reveni să îi viziteze.

În același timp, un alt echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a fost prezent în mijlocul copiilor de la Grădinița ”Alexandrina Simionescu Ghica” din Târgoviște, respectând astfel promisiunea făcută cu o lună în urmă, când o altă grupă de copii s-a bucurat de sfaturile pompierilor.

Copiii, curioși din fire, au adresat multe întrebări pompierilor, au insistat să probeze o parte din echipamentele acestora și au văzut și locul unde stau salvatorii în autospeciala de intervenție. Sub supravegherea unui coleg, ”micii pompieri” au folosit furtunul pentru stingerea focului. Copiii s-au bucurat de această experiență, au fost curioși și atenți la sfaturile pompierilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.