Exerciții de evacuare în caz de incendiu, la şcolile teleormănene

Joi, 19 Mai 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Exercitii de evacuare in caz de incendiu  la scolile teleormanene | imaginea 1 În fiecare an, printre prioritățile pompierilor militari teleormăneni se află și unitățile de învățământ, motiv pentru care acestea sunt verificate frecvent din punct de vedere al respectării normelor de prevenire și stingere a incendiilor, ori sunt desfășurate activități de informare preventivă cu elevii.

Scopul principal este pregătirea celor mici pentru a cunoaște modul de prevenire și comportare în diferite situații de urgență. Marţi, 17 mai a.c., la Școala Gimnazială Poroschia, inspectorii de prevenire, împreună cu pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție din Alexandria, au efectuat un exercițiu de evacuare în caz de incendiu.

Activitatea a constat în desfășurarea unui exercițiu de evacuare a elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar, distribuirea de materiale informative cu reguli de comportare în caz de incendiu, precum și cu prezentarea autospecialei de stingere cu apă și spumă, prin realizarea unor exerciții demonstrative.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.