Să ne distrăm și să învățăm!

Marți, 17 Mai 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Sa ne distram si sa invatam | imaginea 1 Pompierii argeşeni continuă să fie în rândul celor mici, încercând să îi înveţe cum să se comporte în situații de urgență.

Marți, 10 mai a.c., au început printr-o activitate mai complexă la Liceul Teoretic Costești, unde salvatorii de la Secția de Pompieri a orașului, personal din cadrul SPIRC, IP și voluntari ai ISU Argeș au prezentat elevilor comportamentul în cazul unor incendii și modul de acordare a primului ajutor calificat.

Miercuri, 11 mai a.c., și joi, 12 mai a.c., au fost bucuroși să primească vizita preșcolarilor de la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” și Grădinița “Universul Copilăriei” Moșoaia, iar pompieri și voluntari din cadrul programului “Salvator din Pasiune” au mers în fața copiilor de la Grădinița Kinder Word Ayan.

Atâta timp cât au primit o mulțime de întrebări și pe fețele copiilor și-au făcut loc zâmbete de entuziasm, ei consideră că şi-au îndeplinit misiunea și totodată au reușit să îşi încarce bateriile cu energie pozitivă. Deja au promisiunea că o parte dintre ei vor ajunge salvatori când vor fi mari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.