Zâmbete, soare, lecţii de prim ajutor şi multă voie bună

Vineri, 13 Mai 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Zambete  soare  lectii de prim ajutor si multa voie buna | imaginea 1 Alături de colegii din cadrul IPJ Timiș, marţi, 10 mai a.c., pompierii timişeni au fost invitați să viziteze Școala Gimnazială Nr. 19 “Avram Iancu” Timișoara, Liceul Teoretic Special “Iris” Timișoara și Școala Gimnazială Nr. 30 din Timișoara.

După ce au admirat demonstrațiile spectaculoase ale echipajelor canine din cadrul IPJ Timiș, elevii au dat buzna în autospecialele de pompieri. Curioși din fire, aceștia au adresat multe întrebări echipajelor de pompieri, au insistat să exerseze pe manechine manevrele de resuscitare și le-au promis că vor veni să îi viziteze și la unitate.

După ce au ridicat în brațe zeci de elevi și au răspuns la sute de întrebări, pompierii s-au retras la bază. Obosiți, dar încărcați cu multă energie pozitivă de la entuziasmul celor mici, salvatorii au concluzionat că “𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐨 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐭𝐨𝐭 𝐞𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥!”. Se adresează mulțumiri celor trei unități de învățământ pentru invitație si pentru organizare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.