Micuța Elena a învățat să acorde primul ajutor

Vineri, 02 Septembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Micuta Elena a invatat sa acorde primul ajutor | imaginea 1 Vă facem cunoștință cu Elena. La sfârșitul lunii septembrie a.c. împlinește 4 ani.

Marți, 30 august a.c., a participat la activitatea de informare și educare preventivă de la Biserica “Sf. Vasile” din municipiul Botoșani și salvatorii și-au dat seama, imediat, că îi plac pompierii. Ceea ce au mai descoperit pe parcursul acțiunii a fost că știa foarte multe despre această meserie și purta cu mândrie una dintre uniforme.

A fost surprinsă discutând aprins cu pompierii, de care s-a despărțit foarte greu, și insistând să învețe să acorde primul ajutor! Biserica fiind în curtea Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, nici colegii de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, care tocmai adusese un pacient la spital, nu au scăpat fără să fie îmbrățișați de Elena.

Nu se știe dacă va îmbrăca această uniforma când va fi mare, dar cu siguranță va urma o meserie prin care va putea ajuta oamenii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.