Elevii din comuna Dorobanțu au primit cu bucurie vizita pompierilor

Luni, 07 Noiembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Elevii din comuna Dorobantu au primit cu bucurie vizita pompierilor | imaginea 1 Cu aceeași ocazie, școlarii din Dorobanțu au învățat câteva lucruri importante despre acordarea primului ajutor și suportul vital.

Pompierii militari au desfășurat vineri, 4 noiembrie a.c., o activitate de informare preventivă și prezentare a tehnicii de intervenţie la Școala Generală din comuna Dorobanțu.

Au participat la această activitate pompieri militari cu tehnică de intervenţie de la Garda Chiselet, cât și cadre de la Reşedinţa Inspectoratului.

Copiii au fost foarte încântați de prezența pompierilor militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor. Au pus și foarte multe întrebări, la care desigur au primit și răspunsuri.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.