Au primit cu bucurie vizita pompierilor militari călărășeni

Joi, 23 Februarie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au primit cu bucurie vizita pompierilor militari calaraseni | imaginea 1 Pompierii militari au desfășurat, marți, 21 februarie a.c., o activitate de informare preventivă și prezentare a tehnicii de intervenţie la Școala Generală din comuna Crivăț.

Au participat la această activitate pompieri militari cu tehnică de intervenţie de la Garda Budești, cât și cadre de la Reşedinţa Inspectoratului.

De această dată, elevilor din localitatea Crivăț li s-au prezentat teme și informații din cadrul campaniilor naționale de informare preventivă F.O.C., R.I.S.C. și “Nu tremur la cutremur”.

Copiii au fost foarte încântați de prezența pompierilor militari și au asistat captivați la toate sesiunile de instruire și la demonstrațiile salvatorilor.

Au pus și foarte multe întrebări, la care desigur au primit și răspunsuri pe înțelesul lor.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.