Acțiuni de informare la centrele de colectare a materialelor feroase

Vineri, 05 Mai 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Actiuni de informare la centrele de colectare a materialelor feroase | imaginea 1 Pirotehnicienii giurgiuveni au desfășurat, miercuri, 3 mai a.c., acțiuni de informare la nivelul centrelor de colectare a materialelor feroase.

Acestea au vizat măsurile ce trebuie adoptate în situația în care o persoană se prezintă la aceste centre pentru a valorifica obiecte din fier ce par a fi elemente de muniție.

Acțiunile s-au desfășurat în localitățile Bolintin Vale, Ulmi, Săbăreni, Bulbucata, Crevedia Mare, Grădinari și Bâcu, în 17 astfel de centre.

Reprezentanții acestora le-au precizat pompierilor că nu s-au confruntat cu astfel de cazuri, fiind interesați să afle toate informațiile necesare pentru a ști cum trebuie să se comporte în apropierea muniției rămase neexplodate din timpul conflictelor armate.

Pe timpul activităților au fost oferite și materiale cu informare preventivă, astfel încât toți angajații să aibă posibilitatea de a le consulta.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.