Informare și educare preventivă în Săptămâna Protecției Civile

Joi, 29 Februarie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Informare si educare preventiva in Saptamana Protectiei Civile | imaginea 1 Slobozia, Malu, Vedea, Găujani, Putineiu, Gogoșari, Izvoarele, Buturugeni, Grădinari și Mihăilești sunt localitățile în care pompierii au organizat, luni, 26 februarie a.c., acțiuni de informare cu privire la măsurile ce trebuie adoptate pentru a preveni incendiile sau inundațiile, dar și despre modul de comportare în caz de cutremur.

Activitățile s-au desfășurat în cooperare cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență de la nivelul primăriilor.

Reprezentanții SVSU au primit materiale de informare publică din cadrul campaniilor naționale “R.I.S.C - Renunță, Improvizațiile sunt Catastrofale”, “Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău” și “Nu tremur la cutremur”, în vederea distribuirii către cetățeni, în perioada următoare.

Sub sloganul „Împreună, mai pregătiți”, în perioada 26 februarie - 04 martie a.c., la nivelul județului Giurgiu vor fi organizate o serie de acțiuni de informare și educare preventivă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.