Recapitulare a activităţii SVSU în judeţul Neamţ, pe anul 2018

Sâmbătă, 16 Martie 2019Neamț
Sursa Foto: ISU Neamț

Recapitulare a activitatii SVSU in judetul Neamt  pe anul 2018 | imaginea 1 Facem o scurtă trecere în revistă a unor activităţi efectuate de catre SVSU Icuşeşti în colaborare cu ISU Neamţ şi SVSU Dămieneşti.

Antrenamentul pentru concursurile profesionale al echipei SVSU Dămieneşti, unde SVSU Icuşeşti a contribuit prin punerea la dispoziţie a echipamentelor de antrenament şi antrenarea dămieneştenilor. Această echipă a ajuns să câştige, ulterior, etapa pe judeţul Bacău a concursurilor profesionale.

SVSU Icuşeşti a oferit suportul Echipei Pirotehnice a ISU Neamţ, pentru susţinerea unei prezentări la Şcoala Gimnazială Băluşeşti cu privire la muniţiile neexplodate în iunie 2018.

Exerciţiu de evacuare în caz de cutremur, cu victimă, la Primăria comunei Icuşeşti, împreună cu reprezentanţi ai ISU Neamţ, slt. Popa Irina şi plt. maj. Dascălu Gabriel din partea ISU, în 14 iunie.

Antrenament practic în domeniul intervenției pentru stingerea incendiilor, susţinut de către ISU Neamţ la remiza PSI din localitatea Oniceni, unde a participat şi SVSU Icuşeşti, în iulie 2018. Incendiu in localitatea Spiridoneşti, în 10 august.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.