Respect, Nicu Nițu, șeful SVSU Căzănești!

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019Ialomita
Sursa Foto: ISU Ialomita

Respect  Nicu Nitu  seful SVSU Cazanesti | imaginea 1 Reprezentanţii ISU Ialomiţa aduc mulţumiri domnului Nicu Nițu, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Căzănești.

S-a angajat pe acest post în anul 2013 și de atunci a participat la sute de intervenții. Aleargă primul la orice situație de urgență care se produce pe raza localității, dar și în unele comune învecinate. Și-a strâns alături oameni devotați cu care înfruntă toate nenorocirile și alături de care concurează la toate competițiile serviciilor voluntare pentru situații de urgență. Și fac performanță, întrucât nu de puține ori au ajuns până la faza națională a concursului, unde au ocupat locuri fruntașe.

Domnul Nițu, alături de echipa sa, este omul de bază la orice intervenție produsă la jumătatea distanței dintre Slobozia și Urziceni, unde există subunități de intervenție. Ei ajung primii și reușesc să limiteze pagubele rapid. Nu se consideră șef, dar este un lider grozav. De altfel, când a fost rugat să spună câteva cuvinte despre dumnealui, a început prin a vorbi despre oamenii cu care lucrează.

Marţi, 10 septembrie, a.c., reprezentanţii ISU Ialomiţa adresează, pe această cale, mulțumiri domnului Nicu și tuturor membrilor serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județ care, cu puținul pe care îl au, nu se dau niciodată în lături de la gesturi umanitare.

Respect  Nicu Nitu  seful SVSU Cazanesti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.