Concursurile SVSU în cadrul unei noi etape zonale

Vineri, 12 Mai 2023Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Concursurile SVSU in cadrul unei noi etape zonale | imaginea 1 Concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județul Maramureș au continuat duminică, 7 mai a.c., cu întrecerile din cadrul unei noi etape zonale, desfășurate în Vadu Izei.

În cadrul competiției, participanții s-au întrecut în două probe: “pista cu obstacole pe 100 de metri” și “dispozitivul de intervenţie”. În concursul de duminică, podiumul s-a prezentat astfel:

Locul 1 - echipa S.V.S.U. Remeți;

Locul 2 - echipa S.V.S.U. Sarasău;

Locul 3 - echipa S.V.S.U. Giulești.

Diploma de fair play a fost conferită reprezentativei S.V.S.U. Rona de Jos.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă urmăresc, printre altele, dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, respectiv a capacităţii de intervenţie a acestor servicii.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Maramureș se desfășoară pe parcursul a șapte etape zonale. Din competiția reprezentativelor S.V.S.U. au mai rămas două concursuri de disputat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.