Un salvator are nevoie de ajutor!

Miercuri, 24 Iulie 2013Iași

Un salvator are nevoie de ajutor | imaginea 1 62 de pompieri ieşeni şi nemţeni au răspuns apelului umanitar privind donarea de sânge pentru un coleg din cadrul ISUJ Neamţ.

Ştim cu toţii cât de greu ne este atunci când un membru al familiei are o suferinţă. Am face orice ca să-l ajutăm şi pentru a-l avea din nou alături de noi. Atunci când viaţa unei persoane dragi este pusă în pericol de o boală nemiloasă, destinul unei întregi familii se poate schimba în mod tragic.

Într-o astfel de situaţie este şi colegul nostru, Petru Olariu, în vârstă de 37 ani, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ, Detaşamentul de Pompieri Roman. Colegul nostru este internat la Institutul de Oncologie Iaşi şi are nevoie urgent de o transfuzie de sânge, grupa A2 RH negativ, fiind diagnosticat din luna martie a acestui an cu leucemie.

Menţionăm că, pentru o îmbunătăţire a stării de sănătate a colegului nostru ar fi nevoie de menţinerea unui număr constant de donatori cu grupa de sânge A2 RH negativ pe zi, întrucât compuşii necesari pentru tratamentul acestuia pot fi conservaţi maxim 4 zile.

Pompierii ieşeni îşi exprimă speranţa ca prin sprijinul lor să-l readucă pe salvatorul nemţean în mijlocul comunităţii pentru care s-a dovedit în nenumărate rânduri un exemplu de profesionalism şi curaj!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.