Mihaela zâmbește și este încrezătoare că totul va fi bine!

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Mihaela zambeste si este increzatoare ca totul va fi bine | imaginea 1 Dacă ar putea, pompierii giurgiuveni ar scrie cuvântul MULȚUMESC de sute de ori, astfel încât să ajungă la fiecare dintre oamenii cu suflet mare care au donat bani pentru colega lor, plt. Negrea Mihaela.

Este adevărat că nu sunt obișnuiți să ceară ajutorul, ci mai degrabă să îl ofere și de aceea mobilizarea donatorilor i-a sensibilizat. Cei 22.000 de euro au fost strânși, iar intervenția la care a fost supusă a reușit.

Astăzi, Mihaela zâmbește și este încrezătoare că totul va fi bine. Va fi externată, însă va merge în următoarele zile la control, iar apoi lunar pentru a se asigura că stenturile pe care le are la picior vor rămâne deschise și vor permite o circulație normală a sângelui.

Peste 6 luni, ea va suferi o altă intervenție chirurgicală, la piciorul stâng, iar costurile acesteia vor fi asemănătoare. Solidaritatea oamenilor care au donat și a colegilor din IGSU și MAI a fost impresionantă. Se adresează mulțumiri tuturor! În fotografie este plt. Negrea Mihaela, alături de medicul său.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.