Un alt salvator are nevoie de noi

Miercuri, 08 Aprilie 2015Galați

Un alt salvator are nevoie de noi | imaginea 1 Colegul nostru, DORU MARIAN MELINTE, subofiţer operativ principal la Detaşamentul de Pompieri Galaţi în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, grad III → IV.

Pentru că solidaritatea înseamnă mai mult decât un cuvânt, noi, colegii din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi unităţile subordonate îi suntem alături pe acest drum, pentru strângerea fondurilor necesare tratamentului de specialitate şi acoperirii costurilor necesare transplantului de celule stem, cheltuieli care depăşesc posibilităţile financiare ale familiei.

Pentru vieţile salvate în timpul misiunilor pe care le-a îndeplinit, avem datoria să îl susţinem. Sumele donate benevol pot fi virate în contul RO20RZBR0000060017466823 deschis la Raiffesen Bank, pe numele MELINTE CRISTIAN - EMIL.

Un alt salvator are nevoie de noi | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.