Și salvatorii au nevoie să fie salvați!

Sâmbătă, 10 August 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Si salvatorii au nevoie sa fie salvati | imaginea 1 Un copil vesel și frumos a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Lui Tomi, băiatul în vârstă de 10 ani, al plt. maj. Iosif Barna, i s-a făcut rău în timp ce se afla într-o excursie la Budapesta și, în scurt timp, i s-a pus diagnosticul: Leucemie acută limfoidă.

Analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale s-au derulat cu repeziciune și toate cu foarte mari costuri. Tomi a ajuns la Central Clinic a Universității din Debrecen (Ungaria) și a început de miercuri, 7 august, a.c., un tratament intensiv și agresiv cu citostatice, care va dura 2 ani, timp în care cel puțin unul dintre părinți se va muta în Debrecen.

Cheltuielile cu investigațiile și intervențiile de specialitate, cu tratamentul (în primă fază aproximativ 32000 euro), dar și cu chiria depășesc cu mult veniturile familiei.

Pompierii sătmăreni s-au mobilizat cu toții și, în zilele ce urmează, li se vor alătura și colegi din celelalte Arme din structurile județene. Le mulțumesc tuturor și fac un apel către toți cei care doresc să îl ajute pe colegul lor cu donații în bani să o facă ținând cont de faptul că într-o astfel de situație orice sumă, cât de mică, este de un real folos. Banii se pot vira în contul: RO58RZBR0000060012007755, deschis pe numele Barna Iosif, la Raiffeisen Bank Satu Mare.

Persoană de contact: Mr. Pop Adriana, tel 0758.836.051.

Si salvatorii au nevoie sa fie salvati | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.