Un salvator are nevoie de ajutor!

Marți, 10 Noiembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un salvator are nevoie de ajutor | imaginea 1 În urmă cu cinci ani, a ales să salveze vieți. Din păcate, astăzi este pusă în fața unei încercări greu de înțeles. La doar 24 de ani, plt. Negrea Mihaela a fost diagnosticată cu tromboză venoasă profundă, tromboembolism pulmonar și sindrom May-Thurner. Se întâmpla acum doi ani, la scurt timp de la nașterea fiului său…

Are nevoie de 22.000 de euro

Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp! Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea. Orice sumă contează! Puteți face donații în conturile 𝐑𝐎𝟒𝟏𝐑𝐙𝐁𝐑𝟎𝟎𝟎𝟎𝟎𝟔𝟎𝟎𝟏𝟖𝟑𝟖𝟏𝟒𝟒𝟔 sau RO30RZBR0000060022172695, deschise la Raiffaisen Bank pe numele Negrea Mihaela.

În ultimii doi ani, aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la piciorul stâng și la abdomen pentru îndepărtarea cheagurilor de sânge. Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, zilele trecute ea a plecat în Turcia, fiind consultată într-un spital din Istanbul. Computerul tomograf pe care l-a efectuat a arătat faptul că trebuie operată de urgență pentru că la piciorul stâng are cheaguri de sânge, care i-ar putea fi fatale. Mai mult de atât și piciorul drept îi este afectat.

Pericolul este extrem de mare pentru că aceste cheaguri pot ajunge la organe vitale, cum ar fi creierul sau plămânii. Medicul specialist i-a recomandat să se interneze imediat, însă din lipsa banilor necesari intervenției, nu a putut face acest lucru. Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.

În fotografie este Mihaela, alături de soțul său, care este tot pompier, la Garda de Intervenție Roata de Jos.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.