Mândru că sunt pompier!

Duminică, 03 Noiembrie 2013Giurgiu
Autor: col. Emil Apostol

Emil Apostol Pompierii își fac cel mai tare PR utilizând funcțiile facebookului. Nu am văzut ceva similar la Poliție sau Jandarmerie sau altă structură a statului român. Pompierii sunt instituția statului român care adună (fără a-și propune explicit asta) cea mai mare încredere a populației, peste 90%, încredere câștigată zi de zi, pas cu pas, intervenție cu intervenție, având ca rezultat mii și mii de oameni salvați.

Acest lucru arată pasiunea cu care noi, POMPIERII, ne facem meseria și ne îndeplinim misiunea.

Este o promovare a imaginii necoordonată dar extrem de puternică făcută cu mândrie, pasiune și responsabilitate, o promovare făcută de membrii unei comunități de oameni simpli și curajoși, comunitate însuflețită de aceleași valori și repere morale: respect și dragoste pentru oameni.

Această promovare intensă vine din inima unor oameni mândri, reuniți sub o denumire mică: IGSU. Oameni ce își arată devotamentul fie că sunt salvatori de la înălțime, scafandri, SMURD, descarcerare, fie că lucrează pe elicopter sau la stingere, CBRN sau pirotehnic.

Prin toate mesajele spunem atât: aștia suntem noi și suntem mândri să fim așa!

Mândru că sunt pompier!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.