Încă un înger s-a ridicat la Ceruri

Duminică, 15 Decembrie 2013Neamț

Inca un inger s a ridicat la Ceruri | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț anunță, cu regret și adâncă durere, încetarea din viață, în ziua de 13 decembrie a.c., ora 13.49, a plutonierului major Dandu Viorel.

S-a născut în localitatea Damuc, județul Neamț, la data de 27 iulie 1974, fiind fiul lui Victor și al Ioanei Dandu. A urmat școala primară și gimnaziul în satul natal și liceul în orașul Bicaz.

A promovat concursul organizat în cadrul etapei de profesionalizare a inspectoratelor de jandarmi, iar cu data de 1 decembrie 2006 a fost chemat în activitate cu gradul de plutonier la Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț. A fost încadrat pe funcția de subofițer operativ principal având ca atribuții principale paza obiectivelor din județul Neamț. Mereu preocupat de pregătirea sa, a absolvit în anul 2011 Facultatea de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității „Spiru Haret” București.

Începând cu data de 12 septembrie 2011, în urma selecției organizate, a fost încadrat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț pe funcția de conducător auto (autospeciale) la Garda de Intervenție nr.2 Poiana Teiului a Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.

Fiind încadrat pe o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate mărită, a participat la diverse misiuni, remarcându-se la intervențiile de stingere a incendiilor cu un grad ridicat de risc.

S-a distins prin sârguință, dăruire, pricepere și o dorință continuă de a fi foarte bun. Față de camarazi avea o influență pozitivă, fiind respectat și prețuit de către aceștia. Având o conduită bună atât în unitate cât și în societate, a fost pentru șefi un subordonat model.

Veșnică aducere aminte din partea personalului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț.

Corpul neinsuflețit va fi depus în data de 14 decembrie a.c., la domiciliul din satul Huisurez, comuna Damuc iar înhumarea, cu onoruri militare, va avea loc în data de 15 decembrie a.c., începând cu ora 12.00, în Cimitirul Ortodox din satul Damuc, comuna Damuc, județul Neamț.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.