In memoriam Colonel ® Bâra Teodor!

Miercuri, 17 Martie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

In memoriam Colonel  r  Bara Teodor | imaginea 1 Un alt pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture Armatei îngerilor…Cu regret, pompierii ialomițeni aduc la cunoștință că în data de 10 martie a.c., s-a stins din viață mult prea devreme, camaradul lor, domnul Colonel (în rezervă) BÂRA TEODOR.

O veste tristă i-a cutremurat pe pompierii ialomițeni în dimineața zilei de miercuri, 10 martie a.c. Domnul colonel ® Bâra Teodor a încetat din viață, în urma unui tragic accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia.

Avea 71 de ani și a activat în cadrul Grupului de Pompieri “Barbu Catargiu” al județului Ialomița, ocupând funcția de adjunct al Comandantului Grupului, până în anul 2001, când a trecut în rezervă, cu drept de pensie.

A plecat dintre apropiaţi un om deosebit și un camarad de nădejde. În aceste momente de profundă durere și tristețe, colegii de la ISU Ialomița sunt alături de familia îndurerată și se roagă la Bunul Dumnezeu să le aline durerea și să le dea putere!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.