Vlad Voiculescu “instruit” de Arafat!!??!!

Luni, 04 Ianuarie 2021București

Vlad Voiculescu  instruit  de Arafat | imaginea 1 Cică duminică la, deja obișnuita videoședință a Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), participanții au cam fost nevoiți să stea zâgâindu-se la pereți vreun ceas jumate. Chipurile, în așteptarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Spre surprinderea participanților, ministrul a venit la braț cu Raed Arafat, stăpânul absolut, mai nou, nu doar al pompierilor ci și a tot ce mișcă în țara asta, sau ce ar trebui să miște pentru sănătatea și viața românilor. Că tot ce ține de fonduri pentru situații de urgență s-a cam transformat în pandemie într-un soi de peștera a lui Ali Baba, nu vom discuta acum, vom descrie doar o situație cel puțin stupidă în care ajungi, ditai ministrul, dacă nu te ține instalația, sau nu te ajută bunul simț să te impui în față unui secretăraș de stat care se crede stăpânul României.

Carevasăzică, după ce au fost puși să aștepte aproape două ore, duminica, șefii instituțiilor județene dintre care o mare parte ofițeri de pompieri, s-au trezit în fața unui spectacol demn de desenele animate în care șoricuțul instruiește ditamai motanul… blând sau fraier, luați-o cum vreți.

Videoconferința cu întârziere, întârziere ce a fost aruncată în cârca ministrului Voiculescu, care “și-a permis” să fie prins într-o altă videoconferință cu participare internațională, a luat startul puțin înainte de ora 17.00 și a îmbrăcat hainele unei ore de școală online în timpul căreia emirul situațiilor de urgență i-a predat ministrului Vlad Voiculescu ABC-ul CNCCI. De la modul în care funcționează acesta până la analize, raportări, de parcă bietul Voiculescu căzuse din cocotier la masa rotundă.

Acesta a ascultat cuminte, asistând alături de participanți, la o reală paradă a cunoștințelor și aroganței lui Raed Arafat. Dacă inițial participanții au fost nemulțumiți de întârzierea ministrului, care nu știm dacă și a dorit cu ardoare să fie așteptat cu alai la o videoconferință care se putea desfășura lejer și fără el, odată începută conferința le-a fost de-a dreptul milă de Vlăduț care beneficia din plin de autoritatea de tată sever cu care Arafat s-a obișnuit să trateze miniștrii (vezi bietul Vela) după ce a exersat ani buni pe spatele comandanților pompierilor militari.

Una peste alta, dacă ne-am lăsa ispitiți de teoria conspirației, că tot e la modă, am putea crede că videoconferința de ieri a avut drept scop a-l pune pe Voiculescu într-o lumină proastă, întâi de arogant necruțător care se lasă așteptat, mai apoi de neștiutor care trebui educat de față cu alaiul. Dacă n-ar fi tragic ar fi comic, și, probabil dacă ar fi fost difuzată în direct, videoconferința de ieri ar fi fost o bună sursă de inspirație pentru grupurile de umoriști. Ce să mai zicem? Dă-i înainte cu tupeu! Ministrul Voiculescu dacă nu se trezește, va avea soarta miniștrilor “împachetați” de secretarul de stat, sau cea a pompierilor români, care după ce au dat la început un deget, s-au trezit încălecați și cu șefii subordonați nemijlociți ai doctorului timid ce le cerea ajutorul în urmă cu vreo 30 de ani.

O vorbă din popor zice că dacă ai prea mult bun simț ești luat de prost! Aviz amatorilor!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.