Atelier de lectură pentru copii - "Vreau să fiu pompier"

Luni, 19 Aprilie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Atelier de lectura pentru copii    Vreau s  fiu pompier | imaginea 1 Sâmbătă, 18 mai, a.c., sediul ISU Argeș a fost gazda unui atelier de lectură inedit. Voluntari ai Asociației Versus-Dăruim comori le-au citit copiilor cartea “Vreau să fiu pompier” de Quentin Greban. Pornind de la minunata și amuzanta poveste, au discutat cu cei mici prezenți despre ce trebuie să facă un pompier și care sunt calitățile acestuia.

Atmosfera a fost una magică, asta și pentru că li s-a explicat micuților, printr-un experiment inedit, cum ia naștere focul, ce îl alimentează și cum se poate stinge o flacără, dacă nu mai este întreținută de oxigen.

Și pentru că au fost cuminți, copii au fost răsplătiți cu un tur al subunității de pompieri în care le-au fost prezentate mașinile de intervenție și echipamentele de protecție. Mulțumim Asociației pentru realizarea acestui eveniment și susținem astfel de inițiative și pe viitor.

Este nevoie ca societatea să conștientizeze și să promoveze cartea, să o aducă în viața copilului ca o alternativă echilibrată în dezvoltarea sa, să cultive plăcerea și beneficiile cititului, să creeze din lectură un obicei, o rutină pentru a crește OAMENI cu adevărat mari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.